Products Service & Maintenance Refit 
Products Process News References Downloads About us Products Service & Maintenance Refit Contact Job offers
EN   NL

Only available in Dutch... 

Vacature Technisch Manager

Wereldmarktleider worden van turn-key projecten in het topsegment van de luxe jachtbouwindustrie. Dát is het streven van FlowGrill. Met een team van vakspecialisten concentreren wij ons volledig op de ambitieuze wensen van onze klanten. En in dat team is plek voor jou.

 

WEGENS GROEI ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR EEN TECHNISCH MANAGER.

Jij bent iemand die denkt in kansen en mogelijkheden. Je bent proactief, toont initiatief en weet van aanpakken. Je bent een uitstekende regelaar met gevoel voor accuratesse, techniek en kwaliteit en je houdt ervan om jezelf én de organisatie verder te ontwikkelen. Gaat dit over jou? Lees dan snel verder.

 

JOUW DAG BEGINT GOED…

… samen met jouw collega’s. Nadat je jezelf een kop koffie hebt ingeschonken begint jouw dag dynamisch. Hoe dat zit? Je organiseert en coördineert activiteiten m.b.t. engineering, (externe) productie, assemblage en montage. Jij werkt daarbij samen met de directieafdeling, sales en operations. Je hebt intensieve contacten met onze externe partners en zorgt ervoor dat de producten technisch gezien voldoen aan de kwaliteit eisen van onze klanten. Je houdt je o.a. bezig met het verbeteren en ontwikkelen van nieuwe producten door middel van Research en Development.

Dat aansluit bij behoefte en interesse om technisch vooruitgang te boeken met producten en processen binnen en buiten de organisatie.

 

MAAR DAT NIET ALLEEN…

Je maakt strategische plannen voor jouw afdelingen en begeleidt de collega’s bij het realiseren van de plannen en hun eigen ontwikkeling. Vanzelfsprekend is het een uitdaging om de plannen binnen het vooraf vastgestelde budget te realiseren.

 

EN ER IS NOG MEER…

Je werkt aan gevarieerde en uitdagende projecten en ondersteunt de verkoopafdeling met jouw advies voor het aanbieden van technische oplossingen voor klantvragen met daarbij eventueel met een bezoek aan de werf indien nodig. Hierbij gaat het om bouwers van superjachten tot 200 meter in binnen- en buitenland.  

 

KORT SAMENGEVAT ZOEKEN WIJ IEMAND DIE:

EN DAAR STAAT NATUURLIJK IETS TEGENOVER:

BEN JIJ KLAAR VOOR DEZE UITDAGING?

Jouw sollicitatiebrief en cv mag je sturen naar Jan van Heuveln op emailadres;

j-vanheuveln@flowgrill.com.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacaturetekst  wordt niet op prijs gesteld.

Do you want to work at flowgrill? See our job offers Job offers