Wereldmarktleider worden van turn-key projecten in het absolute topsegment van de luxe jachtbouwindustrie. Dát is het streven van FlowGrill. Met een team van vakspecialisten concentreren wij ons volledig op de ambitieuze wensen van onze klanten. En in dat team is plek voor jou.

 

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN WERKVOORBEREIDER/INKOPER

 

Jij bent iemand die denkt in kansen en mogelijkheden. Je bent proactief, toont initiatief en weet van aanpakken. Je bent een uitstekende regelaar met gevoel voor accuratesse en kwaliteit en je houdt ervan om jezelf én de organisatie verder te ontwikkelen. Gaat dit over jou? Lees dan snel verder.

 

JOUW DAG BEGINT GOED…

 

… als je met een lach het kantoor in Zevenaar binnenstapt. Samen met jouw collega’s ga je er vol tegenaan. Nadat je jezelf een kop koffie hebt ingeschonken kan jouw dag beginnen. En die brandstof heb je wel nodig, want jouw dagen zijn namelijk heel erg dynamisch. Hoe dat zit? Je verzorgt de inkoop van constructie en plaatwerk voor toonaangevende jachtwerven, vraagt prijzen op en plaatst orders bij leveranciers. Hierbij is het belangrijk om lange termijn relaties te onderhouden met bestaande leveranciers en opdrachtgevers en deze incidenteel uit te breiden. Maar dat is geen punt, want jij vindt het leuk en uitdagend om actief te werken aan het uitbreiden van je netwerk.

 

MAAR DAT NIET ALLEEN…

 

Je stelt calculaties (mede) op in voorbereiding voor offertes, onderhoudt contacten met leveranciers en overlegt met hen over bouwkundige tekeningen. Ook ga je constructie en plaatwerk zendingen ontvangen en versturen naar de werf en zorg je voor opdracht- en orderbevestigingen. Je bewaakt dat de producten aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Deze orders en alle communicatie leg je vast in ons ERP-systeem ISAH.

 

EN ER IS NOG MEER…

 

Je werkt aan gevarieerde en uitdagende projecten en stuurt buitendienstmonteurs aan die de producten van FlowGrill monteren op de jachtwerf. Hierbij gaat het om bouwers van superjachten tot 200 meter in binnen- en buitenland. Je coördineert de montage en digitale meetactiviteiten en houdt de kwaliteit goed in de gaten.

 

KORT SAMENGEVAT ZOEKEN WIJ IEMAND DIE:

 

Accuraat kan blijven werken bij continu wisselende werkzaamheden;

 

EN DAAR STAAT NATUURLIJK IETS TEGENOVER:

 

 

BEN JIJ KLAAR VOOR DEZE UITDAGING?

 

Mooi! Want wij zijn klaar voor jou. Jouw sollicitatiebrief en cv mag je sturen naar pz@flowgrill.com t.n.v. Jan van Heuveln.


Heb je nog vragen over onze organisatie of deze vacature? Jan van Heuveln beantwoordt graag jouw vragen. Je kunt hem bereiken op j-vanheuveln@flowgrill.com of 06-52073984.

 

Zien we je snel?

Do you want to work at flowgrill? See our job offers Job offers