Products Service & Maintenance Refit 
Products Process News References Downloads About us Products Service & Maintenance Refit Contact Job offers
EN   NL

Only available in Dutch. 

 

Vacature Assemblage/Montage Medewerker

Wereldmarktleider worden van turn-key projecten in het absolute topsegment van de luxe jachtbouwindustrie. Dát is het streven van FlowGrill. Met een team van vakspecialisten concentreren wij ons volledig op de ambitieuze wensen van onze klanten. En in dat team is plek voor jou.

 

WEGENS UITBREIDING ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR EEN ASSEMBLAGE/MONTAGE MEDEWERKER.

Heb jij technisch inzicht, weet jij van aanpakken en werk je het liefst met je handen? En ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de dynamische wereld van de luxe jachtbouwsector? Lees dan snel verder.

 

JOUW DAG BEGINT GOED…

… als je met een lach het kantoor in Zevenaar binnenstapt. Samen met jouw collega’s ga je er vol tegenaan. Nadat je jezelf een kop koffie hebt ingeschonken kan jouw dag beginnen. En die brandstof heb je wel nodig, want jouw dagen zijn namelijk heel erg dynamisch. Hoe dat zit? Je bent de schakel tussen productie en jachtwerf. Je controleert binnenkomende goederen op kwaliteit en volledigheid.  Je onderhoudt daarbij contact met leveranciers en onze eigen engineers en projectleiders. Je zorgt ervoor dat de goederen op de juiste manier verzendklaar worden gemaakt voor transport naar de jachtwerven zodat de roosters en aanverwante producten probleemloos kunnen worden gemonteerd aan boord van het jacht. Alle goederen bewegingen worden door jou vastgelegd in het ERP systeem.

 

MAAR DAT NIET ALLEEN…

Indien nodig zorg jij ervoor dat de roosters worden geassembleerd en veilig worden verpakt. Na de assemblage zorg jij ervoor dat alle pakketten netjes worden opgeslagen voordat het op transport gaat. Jij houdt van een net en overzichtelijk magazijn.

 

EN ER IS NOG MEER…

Je werkt aan gevarieerde en uitdagende projecten en ondersteunt indien nodig de monteurs aan boord van de jachten met montage werkzaamheden. Daarbij heb je contact met onze projectmanagers en onze klanten.

 

KORT SAMENGEVAT ZOEKEN WIJ IEMAND DIE:

EN DAAR STAAT NATUURLIJK IETS TEGENOVER:

 

BEN JIJ KLAAR VOOR DEZE UITDAGING?

 

Mooi! Want wij zijn klaar voor jou. 

Jouw sollicitatiebrief en cv mag je sturen naar j-vanheuveln@flowgrill.com.


 

Zien we je snel?

Do you want to work at flowgrill? See our job offers Job offers